Dakisolatie plaatsen? vraag advies aan uw dakspecialist

Dakisolatie Dakisolatie plaatsen? Van alle energiebesparende maatregelen is dakisolatie ongetwijfeld de meest eenvoudige en rendabelste ingreep.

Een goede afdichting van de woning begint bij goede dakisolatie en het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en constructie kan je zo kiezen uit rotswol, spuitisolatie, glaswol, isolatieplaten, schuimisolatie, …

Contacteer ons →

Wij isoleren langs de binnen- en/of buitenkant van uw dak

Dakisolatie Wij hebben de juiste kennis in huis, wij helpen u graag verder met al uw wensen. Of het nu gaat voor de isolatie van uw dak of de renovatie of herstelling van de isolatie, wij adviseren u graag ter plaatse zodat we u persoonlijk advies op maat kunnen geven.

Elk dakproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de dakisolatie in uw woning of voor de dakrenovatie. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.

Dak isolatie plaatsen → Dakwerker Christopher Barber

Wij zullen samen alles systematisch doorlopen en uw wensen omzetten in concrete plannen en aanbevelingen. Ook kunnen we aangeven waar voor u de besparingen liggen. Wij adviseren bij zowel grootschalige als kleinschalige dak- en isolatiewerken.

Offerte aanvragen →

wij isoleren daken voor particulieren & bedrijven

Als specialisten in isolatie voor daken en zolders brengen wij graag onze expertise in bij projectbesprekingen en worden we daarbij bij voorkeur in een vroeg stadium bij betrokken. Altijd met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken zowel voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven als industrie.

Dak isolatie voor doe-het-zelvers

Bent u doe-het-zelver? Zelf aan de slag gaan bij het plaatsen van isolatie op dak kan erg handig zijn. Maar bij sommige renovatiewerken kan u best de hulp van een vakman gebruiken. Misschien kan u het zelf wel, maar wist u dat u recht heeft op extra premies als u mij laat komen? U bent zelfs voordeliger af door uw dak- en/of zolderisolatie door mij te laten plaatsen. Aarzel dus niet om mij vrijblijvend te contacteren voor een gratis offerte.

Aantrekkelijke premies voor het isoleren van uw dak

De Vlaamse netbeheerders worden door de Vlaamse overheid verplicht om energiebesparing te stimuleren bij Vlaamse gezinnen. Voor daken en zolders heeft u recht op een premie die isoleren voor u zeer aantrekkelijk maakt. Als u wilt weten welke premies u kan krijgen, kijk dan op de website van de Vlaamse Overheid.