Van het plaatsen van nieuwe daken tot het herstellen & renoveren van bestaande daken

Dakwerken Mechelen

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dak, het uitvoeren van een dakrenovatie of een kleine dakherstelling, Dakwerken Barber is uw betrouwbare dakdekker uit de regio.

Geen enkel dak heeft nog geheimen voor ons. Wij werken zowel aan hellende daken als platte daken.

Denk hierbij aan werkzaamheden zoals; dakbedekking, daktimmerwerken, roofing, EPDM, lood- en zinkwerken, dakramen, dakkoepels, ontmossen van daken, …

Offerte aanvragen →

Werkregio

Dakwerken Barber werkt voornamelijk in regio Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Melsbroek, Diegem, Machelen, Vilvoorde, Zemst, Sint-Katelijne-Waver, Kampenhout, Boortmeerbeek, Tildonk, Wijgmaal, Herent, Bertem, Everberg, Erps-Kwerps, Steenokkerzeel, Kortenberg, Sterrebeek, Nossegem, Haacht, Wespelaar, Wezemaal, Rotselaar, Holsbeek, Aarschot, Langdorp, Nieuwrode,  Keerbergen, Rijmenam, Baal, Schriek, Bonheiden, Begijnendijk, Rumst, Kapelle op den bos, Grimbergen, … .

Zolders & daken isoleren

Heeft u een nieuw dak nodig of is u dak toe aan renovatie? Tocht het vaak in de winter en wil u uw dak laten isoleren? Wilt u graag een zolderkamer of uw huidige zolderkamer laten renoveren? Goed nieuws: dat is een kolfje naar de hand van Dakwerken Mechelen, Christopher Barber!

Dakwerker MechelenTotaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie zijn mijn specialiteit, maar ik kom ook graag bij u langs voor het ontmossen van u dak of het plaatsen van Velux ramen. Is er een probleem met uw dakgoot? Of heeft u regelmatig last van tocht? Dan ga ik zo snel mogelijk op zoek naar een efficiënte en blijvende oplossing.

Neem dus snel contact op, of vraag meteen een offerte op deze website!

Offerte aanvragen →

heeft u recht op een woonpremie?

Sommige gezinnen komen in aanmerking voor woonpremie of renovatiepremie. Als u wilt uitzoeken of u hier ook recht op heeft, neem dan zeker een kijkje op de website van WonenVlaanderen.be.

Dakreiniging

Een dakreiniging is vaak financieel gezien een veel interessantere optie dan een het renoveren van een dak. Als het reinigen van een dak een optie is, dan moet u dit zeker doen. De kwaliteit van uw dak gaat er enorm op vooruit omdat het schade voorkomt en dus ook hogere kosten vermijd om dit te herstellen of renoveren.

En uiteraard ziet uw dak er weer als nieuw uit.

dakreiniging
ontmossen van daken

De voordelen van een dakreiniging:

1. Je dak ziet er weer als nieuw uit.

2. Het verlengt de levensduur van het dakoppervlak.

3. Je beschermt het dak van beschadigingen en voorkomt hogere kosten.

4. Het verhoogt de woningwaarde.

Prijs aanvragen →

Kies voor vakmanschap!

Kies voor vakmanschap! Goede daken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in ons dagdagelijkse leven. Uiteraard wenst u dan ook dat uw daken, velux ramen, dakisolatie en zolderkamer zijn zoals het moet. Doet er zich ergens aan uw dak of isolatie een probleem voor? 

Ontstaat er bijvoorbeeld toch in uw zolder, of is er sprake van een beschadigd of vuil dak? Wij weten raad!

Ga niet zelf aan de slag met prutsen, vaak maakt u het probleem alleen maar erger en bovendien is dit vaak kostelijk en gevaarlijk.

Wees verstandig en contacteer dus een echte vakman met ervaring zoals Christopher Barber, die altijd klaar staat voor u.

CONTACTEER ONS →