ZOLDERRENOVATIE: ISOLATIE, RENOVATIE & AFWERKING

Zolder renoverenZolderrenovatie gepland? Is uw zolder te koud in de winter, of te warm in de zomer? Wilt u uw energiefactuur optimaliseren? Voelt u vaak onverklaarbare tocht of koude in uw interieur? Of hebt u last van storende straatgeluiden? Doe een beroep op de specialisten van Dakwerken Barber in Boortmeerbeek.

Dakisolatie plaatsen in uw zolder: met een goed geïsoleerd dak bespaart u tot 30 procent op uw energiefactuur. Bovendien geniet u van een premie én van belastingaftrek – maar niét als u de isolatie zelf plaatst. Een vakman inschakelen is dus een investering die zichzelf snel terugbetaalt! Ook voor na-isoleren bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken →

Zolderisolatie: slechts één adres!

ZolderrenovatieSchenk uzelf gemoedsrust als u uw zolder gaat renoveren. Doe een beroep op Dakwerker Barber. Wij helpen waar nodig en weten van geen ophouden. Wilt u dat we uw zolderkamer komen plaatsen of uw zolder komen renoveren? We staan meteen voor uw deur. En u vertrouwt op ons van a tot z. Wij renoveren of maken u zolderkamer volgens u ideeën en precies zoals ú het wilt.
Renoveren zolderkamers, opknappen zolders, maken van zolderkamer, velux steken op zolder, inrichten van zolders, zolderrenovatie,…

Wij staan voor u klaar! Contacteer ons vrijblijvend en ontvang een gratis offerte.

Contacteer ons →

Meer dan alleen maar zolders renoveren

Op zoek naar een ervaren vakman voor uw zolder op punt te zetten? Of een vakman om uw platte of hellend daken te renoveren, daken to ontmossen of voor u dakgoot? Contacteer ons vrijblijvend voor al uw dakwerken!

Doe-het-zelvers

Bent u doe-het-zelver? Zelf aan de slag gaan bij zolderisolatie kan erg handig zijn. Maar bij sommige renovatiewerken kan u best de hulp van een vakman gebruiken. Misschien kan u het zelf wel, maar wist u dat u recht heeft op extra premies als u mij laat komen? U bent zelfs voordeliger af door uw zolderisolatie te plaatsen. Aarzel dus niet om mij vrijblijvend te contacteren voor uw zolderisolatie.

U heeft mogelijk recht op aantrekkelijke premies!

De Vlaamse netbeheerders worden door de Vlaamse overheid verplicht om energiebesparing te stimuleren bij Vlaamse gezinnen. Voor dakisolatie en zolderisolatie heeft u recht op een premie die isolatie voor u zeer aantrekkelijk maakt. Als u wilt weten welke premies u kan krijgen, kijk dan op de website https://www.vlaanderen.be/premies-voor-dakisolatie.

Heeft u vragen? →